Aktuelno

Prodajno - izložbeni prostor

  1. Naši klijenti sve češće izražavaju želju da posete proizvodni pogon, osete miris drveta u obradi, oslušnu zvuk mašina i pristustvuju čaroliji stvaranja novih komada.  Iz tog razloga smo rešili da prodajno - izložbeni prostor smestimo na proizvodnu lokaciju i tako omogućimo našim klijentima sastanke i obilaske, istovremeno. 

  1. Radno vreme proizvodnje je od ponedeljka do petka, od 08-16h, a salon ostavljamo otvorenim i duže, kao i subotom, ukoliko nam se prethodno najavite telefonom ili mejlom

  2. +381 60 5511179
  3. office@conceptline.rs

  4. Naši prodavci i enterijeristi se raduju susretima i upoznavanju sa novim klijentima, arhitektama i saradnicima! 

Otvaranje salona

Sa uzbuđenjem vas obaveštavamo da je naš novi salon konačno otvoren u poslovno - stambenoj zgradi Novog Beograda, u A Bloku, na 1. spratu.Pored dizajniranih komada nameštaja iz naše proizvodnje, posetioci će moći da vide i deo ponude nameštaja po meri, moguće materijale i dezene, kao i da se konsultuju u vezi sopstvenih projekata opremanja.

Pročitaj više

Zidne obloge

Kada govorimo o trendovima u domenu enterijera, ne možemo zanemariti sve veću potražnju za neobičnim zidnim oblogama kao posebnoj vrsti ukrasa.

Pročitaj više

Concept Line na 57. Beogradskom Sajmu Nameštaja- Hala 2B, 5-10. Novembar 2019.

Jedan od najznačajnijih događaja u jugoistočnoj Evropi u okviru projektovanja, proizvodnje i distribucije nameštaja – 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije biće mesto susreta proizvođača i distributera nameštaja, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Pročitaj više

Eko trendovu u industriji nameštaja

Kada razgovaraju o nameštaju, ljudi uglavnom koriste opise poput “lepo“, “dobro dizajnirano”, “retro”, “moderno”, koji se uglavnom odnose na njegov izgled. Za nas koji nameštaj proizvodimo, akcenat je prvenstveno na sinergiji dizajna i finalne obrade.

Pročitaj više