Komadni nameštaj

Poseban komadni nameštaj, koji oplemenjuje tvoj prostor

Konstantno radimo na kreiranju novih komada nameštaja, koji odražavaju naš stil i iskustvo, a lako se uklapaju u različite moderne ambijente. Prepoznatljivi su po jednostavnosti, a izraženom karakteru.

ZEN SET KLUB STOLOVA

Eukaliptus ili hrast?

Set klub stolova različitih radijusa, furniran u egzotični eukaliptus kao tamniju varijantu, i hrast kao svetliju, pokazao se kao odlično rešenje uz garnituru za sedenje bilo kog tipa. Lako uklopivi, ali u prostoru dovoljno karakterni, Zen stolovi su jedan od naših najprodavanijih proizvoda kada je komadni nameštaj u pitanju. 

Metalne noge stolova rade se u 4 varijante boja: zlatna, srebrna, antracit i crna. 

Dimenzije većeg stola: R= 85,5 cm, visina 43 cm

Dimenzije manjeg stola: R= 45 cm, visina 48 cm 

Prodajna mesta: 

Concept Line, Kikindska 48, 11211 Borča, telefon 060 5511179

Catra Home Fashion, Dobračina 76, 11000 Beograd, telefon 011 2638812

OD NAS NE DOBIJAŠ SAMO LEP AMBIJENT

Naš nameštaj poboljšava

kvalitet života.

Boho fotelja

Retro se vraća u modu

Boho je reinkarnacija starinske masivne fotelje visoke izdržljivosti, sada sa modernim spojevima i podebljanim jastucima, koji je čine još komfornijom . 

Radi se od punog drveta hrasta, oraha ili jasena. Jastuci se presvlače u izuzetno jednostavne za održavanje skidajuće navlake šivene od  “quick – clean” štofova iz Mercisove kolekcije.

KALA BARSKA STOLICA

Za one sa istančanim osećajem za lepo

Barska stolica Kala, suptilnog dizajna i mekih, zaobljenih linija, lepršava i elegantna, ali istovremeno i veoma stabilna na svojim drvenim nogarama, podjednako dobro se uklapa u stambene i restoranske ambijente.

Zbog svoje udobnosti i fleksi naslona koji se pomera zajedno sa tvojim leđima, pa omogućava blago nagnut položaj unazad, odlična je za duže sedenje i ćaskanje sa prijateljima do kasno u noć.

Fotelja Kagu

Ležernost i udobnost u novom ruhu

Uz našu ležernu fotelju KAGU možeš opušteno sedeti sa društvom ili dremati ispred televizora. 

Tapaciranje je moguće u bilo koji od odabranih Mercis štofova, izuzetno jednostavnih za održavanje, koje možete pogledati na jednom od prodajnih mesta.

Prodajna mesta: 

Concept Line, Kikindska 48, 11211 Borča, telefon 060 5511179

Rast nameštaj, Vladimira Popovića 46, lokal 3, 11070 Beograd, telefon 066 8008777

KREVET LEZZI

Za tvoje
bezbrižne snove

Masivan i moderan krevet koji se radi od oraha, hrasta i jasena, istovremeno ispunjava očekivanja po pitanju udobnosti i estetike.

Savršeno odmerena visina nogara omogućava lagodno jutarnje ustajanje bez obzira da li na levu ili desnu nogu, kao i da se ispod njega veoma lako održava higijena podova. 

Radi se standardno za dušeke dimenzija 140×200 cm, 160×200 cm i 180×200 cm, a može i po zahtevu.

Mislimo na svaki detalj

Svaki komad materijala
koji uđe u naš pogon
je pažljivo odabran.

TRPEZARIJSKI STO POTTOK

Umetnost na meniju

Pottok je masivan trpezarijski sto, napravljen od pažljivo birane najkvalitetnije građe parenog oraha. Dizajniran je tako da se robusnost ovog komada nadograđuje suptilnošću i elegancijom.

 Po zahtevu se može raditi i od hrasta i jasena.  

Izuzetne stabilnosti, Pottok je sa donje strane ojačan metalnom potkonstrukcijom, koja ne dozvoljava krivljenje ploča čak ni na dužini od 400 cm. 

Osim jedinstvenog dizajna, ovaj sto karakterišu i originalni spojevi, kao i krivine koje se ručno šmirglaju do savršenog oblika.

TRPEZARIJSKI SET  LAWA

Za pravi ugođaj tvog porodičnog okupljanja

Lawa set trpezarijskog stola i stolica od jasena, izuzetno elegantne forme i izgleda, unosi jednu posebnu atmosferu u tvoj dom. Uz ovaj komplet, imaćeš utisak da je svaki obrok praznični ručak, a prijatelji neće ni primetiti da imaš dnevnu sobu kao opciju za sedenje i druženje. 

Sto se radi u standardnim dimenzijama 140×80 cm, 180×80 cm i 200x 80 cm, a može i drugačije, ukoliko tvoj prostor tako traži.  

Lawa set se može praviti i od hrasta i parenog oraha. 

Metalna potkonstrukcija ne dozvoljava ploči čak ni na većim dužinama da se iskrivi, tako da možeš biti siguran u trajnost ovog neodoljivog stola.