O nama
1
Concept Line

Ideja izrade lepog i kvalitetnog nameštaja, sa mnoštvom inovativnih detalja nastala je 2003.godine, u jednoj maloj, porodičnoj proizvodnji zvanoj Prestige Design. Godinama smo se trudili da svoje klijente ispratimo u različitim zahtevnim projektima stambenih i poslovnih opremanja, konstantno unapređujući sopstvene kapacitete i tehnološke mogućnosti.

Vrlo brzo su se naši klijenti uverili u profesionalnost, ljubav i strast koje unosimo u svaki projekat, tako da je vremenom preporuka postala glavni reklamni kanal za našu proizvodnju u ekspanziji.

Postali smo prepoznatljivi kao kompanija koja u svojim redovima ima posvećene majstore, eksperte i perfekcioniste, orijentisane na detalje u svakom segmentu proizvodnje. Naš fokus je uvek bio i još uvek je zadovoljstvo naših klijenata, ali i unošenje jedne nove, posebne vrednosti u njihov svakodnevni život i rad.

Danas je Concept Line, kao firma naslednica Prestige Design-a, pretežni izvoznik nameštaja u evropske zemlje (Austriju, Francusku, Nemačku), namenjenog opremanjima privatnih vila, apartmana, kancelarija i restorana i još uvek posluje i stvara sa istom dušom, filozofijom i posvećenošću.

Concept Line nudi širok spektar visokokvalitetnog nameštaja po zahtevu: kuhinje, trpezarijske i klub stolove, klizne plakare, komode, biblioteke, police, krevete i natkasne, kupatilski i nameštaj za dečije sobe, kancelarijski nameštaj, promotivne i prodajne pultove, restoranski, hotelski i nameštaj za kafiće.

Naši proizvodi su prepoznati po svom kvalitetu, posebnosti i trajnosti. Uvek nastojimo da svakom projektu dodamo dozu ekskluziviteta, što je naš zaštitni znak.

U proizvodnji koristimo isključivo strogo sertifikovane materijale uglednih evropskih kompanija (Egger, Kronospan, Blum, Verinlegno, Kolpa kerrock, Jaf Frischeis..).

Naš asortiman je uglavnom proizveden od punog drveta(najviše koristimo pareni orah, jasen i hrast, a po zahtevu i druge vrste), nauljenog ili toniranog bajcom, furniranih ili farbanih MDF panela (opciono sa različitim finišima - hrast, orah, ebanovina, venge, zebrano, eucaliptus, bukva, hrast i farbani mat / polu ili visoki sjaj), kao i od prohroma, keroka, stakla, ogledala (toniranog ili standardnog), bakra, prirodne kože i tekstila...

 


Reference 


* 100+ Stambenih & poslovnih opremanja u zemlji i inostranstvu

* Promotivni nameštaj (pultovi, displeji, reklamni stalci) za Samsung, Nestle, DonCafe, Philip Morris, Radisson Blu, Bambi, Banca Intesa, Komercijalna banka, Eucerin, Dorat MC (Ekspedicija)...