Usluge

Kako radimo

Ukoliko dolazite sa gotovim projektom


1. Na prvom sastanku sa klijentom ili angažovanim arhitektom, pogledamo projekat i razmotrimo ideje. Nakon toga pravimo grubu računicu svih elemenata projekta. Ako se klijent slaže sa ponudom, ulazimo u prostor.Nakon preciznog merenja prostora, sugerišemo eventualne izmene radi tehnički boljeg planiranja i uz obrazloženje predlažemo dodatne opcije.Zatim sa širokim objašnjenjem predlažemo dodatne opcije.

2. Nakon potvrde svih detalja i finalne ponude, krećemo u realizaciju. Uvek izuzetno vodimo računa o poštovanju datih rokova, kako klijente ne bismo doveli u neprijatne situacije odlaganja useljenja ili drugih, nadovezujućih radova.

3. Po završetku proizvodnje, sav nameštaj se pažljivo pakuje, kako prilikom transporta ne bi došlo do oštećenja. Montaža se izvodi profesionalno i pedantno, pri čemu se sve prostorije ostavljaju čiste i uredne.

Ukoliko nemate projekat opremanja


1. Dogovaramo upoznavanje u našem prodajno-izložbenom prostoru, gde razgovaramo o vašim željama i prezentujemo moguće materijale, boje i dezene.

2. U skladu sa odabranim materijalima, dajemo grubu kalkulaciju naših usluga (uključujući i izradu 3D prikaza ili kompletnog nadzora - “ključ u ruke”, ukoliko je potrebno), kao i moguće rokove.

3. Ukoliko se kalkulacija uklapa u planirani budžet klijenta, ulazimo u prostor i uzimamo precizne mere.

4. Pravimo predloge za sve elemente nameštaja, uključujući tehničko planiranje u skladu sa mogućnostima prostora.

5. Ako je potrebno, radimo na 3D renderima kako bismo olakšali razumevanje naših ideja i njihovu materijalizaciju. U ovoj fazi pravimo sve moguće promene koje se kreću ka najtimalnijem konačnom rešenju.

6. Nakon navođenja svih detalja, ulazimo u proizvodnju.